Nyt kun on paremmin aikaa laittelen tänne viime aikoina valmistuneita juttuja. Eli kaikki ei ole tänään tehtyjä.

Ensimmäisenä nappikoruja:

a2ye5e.jpg

Vaihteeksi korviksia. Noitten siemenhelmien idean sain yhdeltä lastenkurssilaiselta. Niillä saa piiloon tuota hopeoitua kuparilankaa.

wj785i.jpg

2vvmlug.jpg

Tässä kaksin kappalein virkattuja kaulakoruja napeista. Nämä eivät näytä näissä kuvista hyvältä, mutta kun "mallikaula" oli päivälevoilla niin en saanut kuvattua kaulassa. Molemmat ovat tosi pitkiä. Kaksinkertaisena roikkuvat navan korkeudella. Voi pitää myös nelinkertaisena jos tykkää lyhyemmästä ja runsaammasta. Molemmat on tehty uusista napeista. Ylimmät on tilattu CChobbysta ja alemmat hankittu joskus yli kymmenen vuotta sitten Polan vaatetehtaan tehtaanmyymälästä. Nämä ovat tällä minun suosikkeja. Näitä pitänee väsätä lisää.

2820ty1.jpg

Olen menossa kuvaamaan ensi lauantaina rippille pääsevää tyttöä. Vien tällaisen onnittelukukan eli perus kelttikukan.

jzw64k.jpg

Ensimmäinen itse tehty korurasia. Ania Helmetissä oli tehnyt rasioita ja hän antoi linkin mistä saa kaavan rasiaan. Kuva on itse otettu. Tulostin sen valokuvapaperille ja toiselle puolelle rasian kaavan. Ja ei muuta kuin leikkaamaan , taittelemaan ja liimaamaan rasia kokoon. On kiva tehdä myös persoonallinen rasia korulle, jonka antaa lahjaksi.