Sorruin shoppailemaan Amerikan maalta ja Hong Kongista tässä taannoin. Eli uskottelin itselleni, että voin vähän tilailla näin kesäloman kunniaksi.

1z5szvc.jpg

Tilasin ensimmäistä kertaa GemMal kaupasta. Olin nähnyt sieltä tilattuja hienoja helmiä Helmetissä ja kuullut että laatu on tosi hyvää, joka pitää paikkansa. Ylhäällä savukvartsia, sitten larvikiittia, sinistä aventuriiniä ja mv-helmet. Varsinkin tuo larvikiitti on huippua. Koskaan aiemmin en ole saanut tuollaista, jossa näkyy hienosti sinisen häivähdykset. Lisäksi tilasin sieltä vielä hopealukkoja.

2w2rbdi.jpg

Nämä ihanuudet taas tulivat suoraan Hong Kongista. Tilasin nämä Ayliss nimisestä paikasta. Sieltä saa todella edullisesti mv- helmiä.

25phi09.jpg

Nämä ovat myös samasta Ayliss liikkeestä. Onyxia ja kahdenlaisia intian akaatteja. Nämäkään todella ei ole hinnalla pilattuja. Mutta laatu on mielestäni tosi hyvä.

Myönnän olevani varsinainen helmiholisti. En tiedä milloin näistä koruja tulee, mutta helmiä on ihana hiplailla ja suunnitella mitä voisi tehdä. Aina voi ihailla kauniita värejä, kiiltoa jne.

Liitän tähän vielä pari kuvaa koruista joita tein täällä meillä ensi viikolla oleville markkinoille. Näissä käytin edullisia materiaaleja ja simppeleitä malleja. Vaihtoehdoksi kalliimmille koruille.

2hmii3d.jpg

Helmiäislasihelmiä ja Maijan Espanjasta tuomia lasisia putkihelmiä.

28kswex.jpg

Tässä on varmaan minun ensimmäiset pari vuotta sitten ostetut mv-helmet Maarian korupajasta. Memory wireen pujotettuna. Kerrankin sain sellaisen kuvan otettua johon olen tyytyväinen.

25gc76w.jpg

Tässä pahnanpohjimmaisena kesäkoru.